Chętny do PLAY

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Santos
    Classic
    • 2007
    • 19

Chętny do PLAY

Crunck, takich osłów warsztatowych to powinni kastrować. Sami uwalili zatrzask i głupa palą.....
    Santos
  • pskosz
    Rider
    S_OCP Member
    • 2006
    • 703

Chętny do PLAY

Witajcie
    Ze wzgędu na to że jedna osoba z poleconych w PLAY'u zamaiast przedłużyć wzieła nowy numer, potrzebuje jednej osoby żeby dostać Playstation.
    Może ktoś chętny by się znalazł, bo u mnie wśród znajomych , u żony w pracy to już wszyscy są w playu
    pozdrowienia

Komentarz

• Dzida
      RS
      • 2006
      • 2253

pskosz, możesz wyjaśnić o co biega z tą promocją (jak się domyślam) z PS?

Komentarz

• pskosz
        Rider
        S_OCP Member
        • 2006
        • 703

JAk przechodzisz do play z innej sieci to możesz polecić 5 osób które przejdą z tobą (ty musisz podać imię nazwisko i numer telefonu ). I jak przejdzie 5 osób to możesz wziąść między innymi PS3 jak 3 osoby to różne smartfony i wszystko za 1zł
        pozdrowienia

Komentarz

• splawik
          L&K
          S_OCP Member
          • 2006
          • 1292

Zamieszczone przez pskosz
          możesz wziąść między innymi PS3 jak 3 osoby to różne smartfony i wszystko za 1zł
          I na rok podpisać z PLAY umowę.
          A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
          AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
          O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
          -------------------------------------------------
          Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG

Komentarz

• witachu
            L&K
            • 2011
            • 1319

a tak swoją drogą to play ma niezła oferte na rynku własnie się zastanawiam czy nie przejść do Play-a
            OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance

Auto Detailing: Dream Car Studio
            (znajdź również na fb)

Komentarz

• lilo
              RS
              • 2006
              • 4315
              • Mercedes-Benz

Ale do pley są strasznie drogie rozmowy :evil: , konkurencja nie śpi :evil:
              Daniel

Komentarz

• witachu
                L&K
                • 2011
                • 1319

lilo, racja, jednak z Play do pozostałych sieci nie jest tak drogo jak w odwrotnym kierunku, do tego wewnątrz Play nie ma ograniczeń. ale fakt konkurencja podjeła już działania
                OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance

Auto Detailing: Dream Car Studio
                (znajdź również na fb)

Komentarz

• kropeck
                  RS
                  • 2009
                  • 2319
                  • Octavia II (1Z3)
                  • BLF 1.6 FSI 115 KM

Ja przeniosłem swoje numery do play. Jeden jest tam od roku, drugi od trzech miesięcy.... OLBRZYMIA ulga dla portfela, a co do innych - gdybym się tym sugerował, to wciąż musiałbym płacić większe rachunki tylko po to, żeby inni mieli taniej. Ja wszystkim życzę niskich rachunków, więc niech się inni przeniosą do PLAY - tez będą mieli taniej :-)
                  Pozdrawiam,
                  Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)

Komentarz

• Mihau
                    RS
                    • 2009
                    • 7460
                    • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Zamieszczone przez kropeck
                    więc niech się inni przeniosą do PLAY
                    Zamierzam to uczyć, gdy mnie się skończy umowa z pomarańczą, bo mnie wku.... non stop i po 6 latach już mam ich dosyć.
                    O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• kropeck
                      RS
                      • 2009
                      • 2319
                      • Octavia II (1Z3)
                      • BLF 1.6 FSI 115 KM

Żeby nie było.... PLAY faktycznie CZASEM (ale to mi się zdarza max raz w miesiącu na jakimś zadupiu) traci zasięg, gdy inne sieci jeszcze troche dają rady, ale jeśli nie używasz telefonu przez 100% czasu pracy, to jest to sieć dla Ciebie.

Przeszedłem z abonamentu w PLUS i ERA do PLAY na kartę (wbrew pozorom SUPER trafiłem jak na swoje oczekiwania). z PLUS'em zerwałem umowę w trakcie trwania umowy, bo wziąłem długopis i kartkę i okazało się, że bardziej mi się opłaci zapłacenie kary niż czekanie do końca :-)

I jeszcze jedno. Nie wiem jak teraz, ale play dla przechodzących na kartę (przenoszących numer z innych sieci) daje 60zł na dobry start :-) Okazuje się, że dobrym pomysłem jest zakup numeru w salonie np. ORANGE, zarejestrowanie go i od ręki przejście do salonu PLAY i przeniesienie numeru od następnego dnia 60zł za free
                      Pozdrawiam,
                      Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)

Komentarz

• tomwawa
                        Ambiente
                        • 2010
                        • 186

Ja chcę uciec z Play'a. Mam internet już od ponad 4lat i jeszcze rok mi pozostał dobre warunki niby ale nawet nikt nie chce ode mnie cesji.
                        WT 45581Ciemnozielona Skoda Octvia I Sprzedana
                        WT 514** Srebrny VW Sharan

Komentarz

• Mihau
                          RS
                          • 2009
                          • 7460
                          • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Spoko i tak to lepsze niż fakt, że telefon leży obok Ciebie z max zasięgiem, a ludzie nie mogą się do Ciebie dodzwonić, bo albo poza zasięgiem albo prowadzę rozmowę i po 10 minutach dostaje sms-a, że ktoś chciał się ze mną skontaktować.

A co do przenoszenia numeru to na abonament, chyba All Inclusive Max 115 dostajesz dodatkowo 300 minut/smsów, i masz koło 900 zamiast 550 czy jakoś tak, bo już prawie to zrobiłem ale jak usłyszałem karę w Orange za zerwanie umowy to jednak postanowiłem poczekać.
                          O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• piotrek_gdy
                            RS
                            • 2008
                            • 7723
                            • Volkswagen
                            • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez kropeck
                            PLAY faktycznie CZASEM
                            ja mam inne wspomnienia z okresu współpracy z PLAY
                            abonament firmowy i to powyzej 100pln
                            wyjazdy zagraniczne- ZERO mozliwości dzwonienia(całe szczęście miałem jeszcze Orange)
                            notoryczne problemy z zasięgiem przy wyjeżdżaniu poza 3miasto, że o internecie nie wspomnę
                            próba przedłużenia umowy- zero(ZERO) prób zatrzymania klienta
                            więc wrócilem do Plusa i znowu jestem zadowolony
                            w mojej ocenie PLAY to sieć dla kogoś kto nie opuszcza dużego miasta :wink:
                            no ale było taniej- tylko chyba nie było warto :P
                            przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• eroberto1
                              Rider
                              • 2010
                              • 350

Dokładnie podobne mam odczucia, i wole zapłacić 20zl miesięcznie i mieć jakosc, w play notorycznie brak zasięgu, można oczywiście na sztywno ustawić Plusa ale wtedy smsy i maile nie dochodzą, a jeżeli odblokuje net w roamingu to nalicza poza abonamentem, także czekam do końca umowy i wracam do Orange albo t-mobile, które maja lepszy zasięg a od maja będzie jeszcze lepiej bo bedą miały wspólne nadajniki. Swoją droga na płata skusil mnie tani telefon u konkurencji dwa razy droższy ale co z tego jak muszę z nim biegać po mieszkaniu żeby zadzwonić....
                              2.0 TDI BKD http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39508

Komentarz

• tomwawa
                                Ambiente
                                • 2010
                                • 186

Zamieszczone przez piotrek_gdy
                                w mojej ocenie PLAY to sieć dla kogoś kto nie opuszcza dużego miasta

I to też nie dokońca, mieszkam w Warszawie a Playonline działa jak by chciał a nie mógł. Ale raz w tygodniu telefon na infolinie awantura i przez 4 dni działa ok.

A propo czy przy powtarzających się problemach technicznych mogę zerwać z nimi umowę?
                                WT 45581Ciemnozielona Skoda Octvia I Sprzedana
                                WT 514** Srebrny VW Sharan

Komentarz

• pskosz
                                  Rider
                                  S_OCP Member
                                  • 2006
                                  • 703

Się rozpętało trochę nie na temat.
                                  U mnie w każdym razie zasięg lepszy niż w Orange w Warszzawie i poza nią (mieszkam pod),
                                  rachunki o wiele mniejsze i o wiele więce minut do wydzwomiemie.
                                  Więc same plusy
                                  Natomiast przy Orange przy próbie przedłużenia umowy całkowity brak chęci zatrzymania klienta (11 lat w idea/orange), więc się długo nie zastanawiałem

Nie wiem jak sprawuje się intermet w play ale umowę przy powtarzających się problemach możesz zerwać umowę, tylko musisz doczytać o prawach konsumenta
                                  pozdrowienia

Komentarz

• hsurim
                                    Elegance
                                    • 2006
                                    • 788
                                    • Kia
                                    • AGR 1.9 TDI VP 90 KM

(...) notoryczne problemy z zasięgiem przy wyjeżdżaniu poza 3miasto, że o internecie nie wspomnę (...) wrócilem do Plusa i znowu jestem zadowolony(...)
                                    "Interesujące" ... skoro Play korzysta z zasięgu swojego oraz Plusa (??)
                                    Najpewniej miałeś ustawiony telefon tylko na Play - i stąd ten kiepski zasięg.

BOK w Play ponoć jest najgorszy, ale to się jednak zmienia.
                                    Nic nie wolno załatwiać 'na gębę' - tak jak robiłem u orangutana - i będzie OK.
                                    A jeśli taki sposób nie pomoże, to skarga do UKE stawia ich 'na baczność' i jeszcze dostaje się bonusy w ramach przeprosin.
                                    Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.

Komentarz

• piotrek_gdy
                                      RS
                                      • 2008
                                      • 7723
                                      • Volkswagen

Zamieszczone przez hsurim
                                      Najpewniej miałeś ustawiony telefon tylko na Play - i stąd ten kiepski zasięg
                                      było auto co nie zmienia faktu że operator P4 wymusza żeby nie korzystać z Plusa
                                      tzreba pokombinowac w ustawieniach

wqqq mnie to, że na wyświetlaczu miałem np 2 kreski Plus poczym po wyjechaniu z domu nagle dostawałem kilka smsów że ktoś próbował sie do mnie dodzwonić i byłem rzekomo poza zasięgiem(chyba P4 :diabelski_usmiech )

ale najbardziej wqqq mnie roaming-wydałem 750plnów na darmowe pogaduchy z BOKiem a cały czas twierdzili że wszystko jest OK
                                      tylko ja nie mogłem się dodzwonić nigdzie :evil:

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• hsurim
                                        Elegance
                                        • 2006
                                        • 788
                                        • Kia
                                        • AGR 1.9 TDI VP 90 KM

(...) operator P4 wymusza żeby nie korzystać z Plusa
                                        tzreba pokombinowac w ustawieniach (...)
                                        Nic nie kombinowałem i mam wybór sieci na AUTO i dosyć często poza dużymi aglomeracjami mam roaming R - nawet zdarza mi się to w miejscu zamieszkania, w mieszkaniu.
                                        Na przyszłość, to nie rozmawiaj z BOK a tylko i wyłącznie pisz zgłoszenia.
                                        Po kilku takowych razach, jeśli nie rozwiążą problemu, napisz skargę do UKE - http://www.uke.gov.pl/uke/index.jsp?...t&place=Lead07
                                        Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.

Komentarz

• pskosz
                                          Rider
                                          S_OCP Member
                                          • 2006
                                          • 703

było auto co nie zmienia faktu że operator P4 wymusza żeby nie korzystać z Plusa
                                          mi pare razy si esamo przełączyło na PLUSA i nic nie musiałem kombinować.

ALe tak wracając to tematu tego posta , znajdzie sięktoś chętny?????
                                          pozdrowienia

Komentarz

• misiekwaw
                                            RS
                                            S_OCP Member
                                            • 2004
                                            • 7715
                                            • Ford

ale najbardziej wqqq mnie roaming-wydałem 750plnów na darmowe pogaduchy z BOKiem a cały czas twierdzili że wszystko jest OK
                                            tylko ja nie mogłem się dodzwonić nigdzie :evil:
                                            Słowacja, Węgry, Chorwacja, Czarnogóra, Bośnia, Czechy zero problemów z zasięgiem oraz dzwonieniem w obie strony

Jedyne co mnie wkurza to płatny net w Plusie ale blokuję to z poziomu telefonu (można również z poziomu strony)
                                            Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
                                            http://www.disi-tune.pl
                                            Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
                                            Był WRX
                                            Była Octa

Komentarz

• piotrek_gdy
                                              RS
                                              • 2008
                                              • 7723
                                              • Volkswagen

Zamieszczone przez hsurim
                                              Na przyszłość, to nie rozmawiaj z BOK a tylko i wyłącznie pisz zgłoszenia
                                              hsurim, bardzo dobra rada :roll:
                                              zwłaszcza jak jesteś za granicą i musisz gdzieś zadzwonic :lol:
                                              dzieki bogu nie mam problemów z P4 bo nie jestem juz ich klientem
                                              sorki za OT

Komentarz

• sosna1
                                                Rider
                                                S_OCP Member
                                                • 2007
                                                • 463
                                                • Octavia II (1Z3)
                                                • BGU 1.6 MPI 102 KM

Mam u nich kilka telefonów od 5 lat (zawsze dobry zasięg) i powiem wam,że zasięg zamiast się poprawiać to od lipca tego roku znacznie się pogorszył a bok twierdzi,że jest ok a jak przełączę się na plusa to twierdzą,że nie ponoszą odpowiedzialności za zasięg innych operatorów więc jeśli nie poprawią zasięgu to też na pewno ich pożegnam.
                                                Marcin

My ©koda is fantastic

Komentarz

• pskosz
                                                  Rider
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2006
                                                  • 703

I jest jakiś :szeroki_usmiech
                                                  pozdrowienia

Komentarz

Pracuję...